Slot booking

Laatste nieuws


Dag van de vrachtwagenchauffeur

14 december is het weer tijd om onze chauffeurs in de bloemetjes te zetten. 

Op deze dag zal ons HR team aanwezig zijn op al onze sites. Zowel Beringen, BCC, Mol en Genk om onze chauffeurs te voorzien van een hapje en een drankje. Genoeg om weer vol goede moed de baan op te gaan! 💪🏻🚛

Klik zeker verder om onze video te bekijken met talrijke sfeerbeelden van vorig jaar. 

Lees meer

Meet your future! 

Opzoek naar een leuke job als bulkoperator of bulkspoeler? 

Ben jij onze ideale match? Heb je ook interesse om team Gheys te vervoegen? 

Kom dan zeker naar onze interactieve jobdate op donderdag 29/06/2023 om meer te weten komen. 

Lees meer


Nieuwe capaciteiten - Gheys beweegt vooruit

2021 was een uitdagend jaar en het ziet ernaar uit dat we in 2022 voor dezelfde intense uitdagingen zullen staan. Ondanks de woelige tijden in het Logistieke landschap, gaan wij al Groep Gheys geen enkele uitdaging uit de weg.

Lees meer

Nieuwe megabulken

De levering van 2 megabulken brengt onze vloot van 90m³ silo trailers op zes.  Zes uitzonderlijk grote silo trailers om op een uiterst efficiente manier producten te vervoeren met een laag soortelijk gewicht.  Bekijk een filmpje over deze speciale voertuigen.

Lees meer

 

Gheys neemt transporteur  WITLOX LOGISTICS OIRSCHOT BV uit Nederland (Hilvarenbeek) over

De overname van WITLOX past volledig in de strategische keuze om in het internationaal bulktransport verder te groeien met een internationale vloot en hubs in diverse Europese landen. 

Lees meer

 

Group Gheys bouwt 3 nieuwe windmolens

Begin 2015 werd in Beringen gestart met de voorbereidingen van de aanvraag voor het bouwen van drie windmolens, elk met een vermogen van 2,35 megawatt. Bij een dergelijke bouwaanvraag komt heel wat kijken ... 

Lees meer

 

Group Gheys koopt 'food & feed'-vervoerder Kristotrans

Groep Gheys heeft Kristotrans uit Aarschot overgenomen. Dit transportbedrijf is gespecialiseerd in 'food & feed' in bulk. Voor Gheys is het de eerste acquisitie in ruim 20 jaar. Ze is de aanzet tot een diversificatie buiten de petrochemie ... 

Lees meer

 

Investeringen in nieuw rollend materieel

Om onze klanten een betrouwbare transport service te garanderen, investeren wij continu in nieuw rollend materieel dat voldoet aan de hoge normen in ... 

Lees meer

 

OCB: Bedrijfsbezoek Gheys Logisitics

Op woensdag 24 april 2019 bracht de Ondernemingsclub Beringen een bedrijfsbezoek aan onze nieuwe magazijnen in Beringen.  Hierbij het verslag en foto’s die op de website van het VKW Limburg verschenen over dit bezoek.

Lees meer

 

Opening nieuwe containerterminal

Op 5 november zijn de eerste containers van Gheys op de nieuwe terminal in Beringen uit de barge gelost. Dit is voor Gheys de 2e terminal. Voor BCTN is dit de 8e terminal in haar netwerk, waarvan er 3 zijn gevestigd in België. Deze partnership tussen Gheys en BCTN is weer een stap dichter bij het verduurzamen van de logistieke sector.

Lees meerGheys doet mee aan de warmste week

In het kader van de Warmste Week vertrokken een honderdtal trucks vanuit Gheys Beringen naar de oude Ford fabriek in Genk.

Lees meer 

Start werken nieuwe containerterminal

Gheys, leverancier van transport en logistieke diensten start begin 2018 samen met terminaloperator BCTN een nieuwe containerterminal op in Beringen / Tessenderlo. De terminal komt op de terreinen die in 2013 werden verworven van Dow Chemicals en sluit via de kanaalkom aan op het Albertkanaal. 

Lees meer